ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Portes obertes al Palauet
PUBLICAT Dimarts, 28.03.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

entrada d'infants al Palauet Aquest diumenge, la llar d'infants municipal obrirà les portes de les seves instal.lacions a les famílies dels nens i les nenes que tenen entre 0 i 3 anys i que van o tenen intenció d'anar al Palauet el pròxim curs.

Els pares i les mares podran visitar les instal.lacions del centre des de les onze del matí i fins la una de la tarda. Us recordem que el període de preinscripció a les llars d'infants serà del 2 al 15 de maig de 2006.

L'endemà dilluns tindrà lloc la xerrada Com ensenyar els nens a no dur bolquer. Aquesta és la quarta xerrada del curs. Ja s'han tractat temes com la son, els límits que s'han de posar als fills i el joc com a eina d'aprenentatge. Són xerrades organitzades per les àrees d'Educació i Infància i de Benestar Social de l'Ajuntament. Hi col.labora la Diputació de Barcelona.
Totes les xerrades són a càrrec de la psicòloga Francis Carbonell.  I totes es fan a les 5 de la tarda al Palauet.

La setmana passada hi va haver una xerrada taller sobre massatge infantil. L'èxit de la trobada ha fet que es tiri endavant un curs específic sobre massatge a nadons. Es farà al maig. Tant bon punt en tinguem més dades les publicarem en aquest web.


Informació publicada el dimarts 28 de març de 2006

^