ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet de Mar obté un any més la Bandera Blava
PUBLICAT Divendres, 14.05.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Un any més la platja de Canet ha estat reconeguda amb la Bandera Blava 2021, un guardó destacat a escala internacional que valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l'aigua excel·lent i, als ports, una excel·lent gestió ambiental.

bandera blava platja canetEnguany la platja de Canet ha tornat a rebre aquest distintiu que atorga la Fundació d'Educació Ambiental en col·laboració amb l'Associació d'Educació Ambiental del Consumidor. El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Masvidal, en una entrevista a Ràdio Canet s'ha mostrat  content i satisfet de tornar a obtenir aquest guardó i recorda que s'ha treballat de valent per complir amb els requisits que es demanen per poder rebre-la.

L'obtenció d'aquesta qualificació és el resultat de les mesures de gestió a les zones de bany, les millores en els sistemes de sanejament implantats i les mesures de control i inspecció del medi hídric. A l'entrevista, Masvidal destaca que disposar d'aquesta bandera és senyal de qualitat i bons serveis a la platja de Canet.

A tot Catalunya 97 platges i 22 ports esportius han estat guardonats amb la Bandera Blava. Aquestes xifres representen 2 platges més un port menys que l'any passat. La demarcació de Barcelona és la que en té més, amb un total de 31, d'aquestes 10 pertanyen a municipis del Maresme.

informació relacionada ENTREVISTA | El regidor de l'àrea de Medi Ambient i Sanitat parla sobre l'obtenció de la bandera blava. Via Ràdio Canet.

^