ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Segon any sense Dia de la Creu però ja podem gaudir del llibret amb la seva història
PUBLICAT Divendres, 30.04.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest 2021 malauradament tampoc podem gaudir, a causa de la Covid, de l'Aplec Pedracastell de l'1 de maig. Per no oblidar una festa i un espai tan nostre, des de les àrees de Festes i Educació s'ha editat el llibret que vam presentar-vos per Sant Jordi.

Les regidores Assumpa Revoltós i Rosabel Madrid els van portar el 22 d'abril a les escoles, perquè els alumnes tinguessin exemplars d'aquest primer volum que és també seu, ja que han fet els dibuixos que l'il·lustren. La jornada als centres va comptar també amb la participació de l'Àrea de Medi Ambient. El seu regidor, Josep Mª Masvidal va obsequiar els alumnes amb uns jocs per celebrar el dia de la Biodiversitat, que se celebrarà al maig.

 lliurament llibre La Creu  lliurament llibre La Creu 

lliurament llibre La Creu

En total, han participat en aquest primer projecte col·laboratiu "Dibuixa Canet", més de 1.500 alumnes de les escoles Misericòrdia, Turó del Drac, FEDAC Canet i Yglesias. Els textos són de l'historiador Carles Sàiz.

Si en voleu, trobareu llibrets de "La Creu de Canet i l'Aplec Pedracastell" a les dependències municipals de la Biblioteca, l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i Vil·la Flora.

També us convidem a visitar el facebook de l'Arxiu, on hem publicat un dibuix inèdit de la Creu, fet per l'arquitecte Pere Domènech Roura l'any 1944, després que la Creu fou destruïda durant la Guerra Civil.

^