ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Expliquem el projecte local d'orientació acadèmica a la IV Jornada de l'Alt Maresme
PUBLICAT Dimarts, 20.04.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
sessions orientació

El divendres 9 d´abril Canet de Mar va ser present a la Jornada IV jornada d'orientació professional de l'Alt Maresme, per explicar el seu projecte de suport a l'orientació acadèmica adreçat als centres de secundària de Canet de Mar i que és referent de la comarca en aquesta matèria.


El divendres 9 d'abril Canet de Mar va ser present a la  IV Jornada d'orientació professional de l'Alt Maresme, per explicar el seu projecte de suport a l'orientació acadèmica adreçat als centres de secundària de Canet de Mar i que és referent de la comarca en aquesta matèria. 

sessions orientacióEl projecte desenvolupat per Educació i Joventut i iniciat a finals de l'any 2020, incorpora tant activitats grupals, com xerrades adreçades a 3r i 4t d'ESO i 1r de Batxillerat dels 3 centres de secundària del municipi, arribant a un total d'uns/es 450 alumnes, aproximadament; així com atencions individuals adreçades als alumnes de 4t d'ESO, que enguany finalitzen etapa educativa i hauran de prendre una decisió respecte a la continuïtat del seu itinerari educatiu.

El projecte també incorpora activitats adreçades a les famílies de 4t d'ESO, per tal que puguin acompanyar als seus fills/es en la presa de decisions; així com acompanyament a l'alumnat de l'Escola d'Adults que estudia per superar les proves d'accés als cicles i accedir a un grau mitjà o superior, i que també es troben en un moment important del seu itinerari formatiu.

L'aposta per l'acompanyament i l'orientació de municipi és clara i ferma, essent la primera vegada que es desplega a tal efecte aquest important nombre de recursos, tant humans com econòmics. Per aquest motiu, l'experiència local va poder ser presentada a la IV Jornada d'orientació professional de l'Alt Maresme, gràcies a la feina feta pel Servei Comarcal de Joventut, el Servei Educatiu de l'Alt Maresme  i el treball conjunt amb altres municipis com Pineda de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera i el programa Referent d'Ocupació Juvenil del Maresme
 
Aquestes són les xifres de les activitats i els assessoraments realitzats fins al dia d'avui: 

Col·legi Yglesias: 

o         Xerrades a 3t d'ESO: 1 
o         Xerrades a 4t d'ESO: 2 
o         Assessoraments alumnes 4t d'ESO: 9
o         Xerrada a famílies de 4t d'ESO: 19 d'abril a les 18.00 hores

Ins. Lluís Domènech: 
o         Xerrades a 3r d'ESO: 4
o         Xerrades a 4t d'ESO: 6 
o         Xerrades a 1r de Batxillerat: 4 
o         Assessoraments alumnes 4t d'ESO: 27
o         Xerrada a famílies de 4t d'ESO: 21 d'abril a les 18.00 hores

Ins. Sunsi Móra: 
o         Xerrades a 3r d'ESO: 2
o         Xerrades a 4t d'ESO: 6
o         Xerrades a 1r de Batxillerat: 1
o         Assessoraments alumnes 4t d'ESO: 20 assessoraments
o         Xerrada a famílies de 4t d'ESO: 14 d'abril a les 18.00 hores
 
Escola d'Adults Maria Saus: 
o         Xerrades: 2 
o         Assessoraments: 27

^