ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest Sant Jordi regala llibres i roses
PUBLICAT Dimarts, 20.04.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
sant jordi

Enguany, tampoc es col·locaran les tradicionals paradetes de Sant Jordi a la Riera Sant Domènec de Canet de Mar per evitar la propagació del virus de la COVID-19. En aquest sentit, des de l'Àrea de Promoció Ecnòmica de l'Ajuntament s'ha decidit tornar a habilitar un espai a la pàgina web municipal per tal de poder informar a la ciutadania sobre els serveis especials que oferiran les llibreries i floristeries del nostre municipi en un dia tan especial.

Llibreries LLIBRERIA GELABERT - Carrer Abell, 43

  • Servei d’atenció i reserves per tal de poder fer les gestions en línia i evitar generar cues a l’hora de recollir la comanda:

de 8:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 de dilluns a divendres

de 9:00 a 13:30 i de 17:00 a 20: 30 dissabte

Durant tota la setmana del 23 d’abril s'oferirà un 10% de descompte en llibres.

La Diada de Sant Jordi muntaran la parada davant la botiga (Carrer Abell, 43) i l’horari serà de 9:00 a 21:00 (no tanquen al migdia)

 

LLIBRERIA TRAÇOS - Riera Buscarons, 43

  • Servei d’atenció i reserves per tal de poder fer les gestions en línia i evitar generar cues a l’hora de recollir la comanda:
  • Correu electrònic: tracoscanet@gmail.com

I també a les xarxes socials (Facebook, twiter, instagram)

Els dies 21,22 i 24 s’oferirà un descompte del 5% en llibres

La Diada de Sant Jordi muntaran la parada davant la botiga (davant BBVA) i l’horari serà de 8:00 a 21:00 (no tanquen al migdia) i s’oferirà un descompte del 10% en llibres

  • A més, comptaran amb la presència de diferents autors que faran signatura dels seus llibres:
  • Dia 21 d’abril a les 18:00 – Toni Hill signarà el seu darrer llibre “L’obscur adéu de Teresa Lanza”
  • Dia 23 d’abril a les 12:00 – Jordi Planet Planas i Xavier Piñas signaran el seu llibre “Els bons malnoms. El Maresme” i a les 15:00 en David Estrada signarà el seu llibre “El trescebes”

LLIBRERIA ANTIQUÀRIA DELSTRES - Ronda Doctor Angles, nº 33 

Llibres antics i moderns, al vostre servei: 

  floristeries

FLORISTERIA ROSA BLEY - Riera Gavarra, 27

I també a les xarxes socials (Facebook, Instagram)

La Diada de Sant Jordi muntaran la parada davant la botiga (Riera Gavarra, 27) i l’horari serà de 8:00 a 21:00 (no tanquen al migdia)

A més, també ofereixen lliurament a domicili (Canet, Sant Pol i Arenys de Mar). Per poder rebre la rosa durant la Diada de Sant Jordi, cal reservar-la prèviament, indicar el nom, l’adreça on s’ha d’enviar la rosa i si es vol, la dedicatòria que es vol posar a la targeta. El pagament es pot fer per WIZUM o per targeta bancària. 

 

FLORISTERIA JOAQUIMA - Carrer Nou,8

  • Servei d’atenció i reserves per tal de poder fer les gestions en línia i evitar generar cues a l’hora de recollir la comanda:

de 9:30 a 13:00 i de 17:30 a 20:00 de dilluns a divendres

  • també es poden fer les reserves a través del telèfon mòbil 636405124

La Diada de Sant Jordi muntaran la parada davant la botiga (Carrer Nou, 8) i l’horari serà de 8:00 a 20:30 (no tanquen al migdia)

A més, també ofereixen lliurament a domicili a Canet. Per poder rebre la rosa durant la Diada de Sant Jordi, cal reservar-la prèviament (fins el 22 d’abril), indicar el nom, l’adreça on s’ha d’enviar la rosa i si es vol, la dedicatòria que es vol posar a la targeta. El pagament es pot fer per WIZUM o per transferència bancària.

^