ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El projecte 'Sostre 360' cerca habitacions de lloguer
PUBLICAT Divendres, 16.04.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

canet de marEl projecte Sostre 360º ha iniciat la  recerca d'habitacions de lloguer pels joves que atén i als quals vol dotar d'un habitatge segur. La gestió d'aquestes habitacions es fa a través del propi projecte i el pagament de les despeses queda assegurat pel finançament públic que té l'actuació.

El nou recurs és destinat a joves sense llar que es troben en una situació de vulnerabilitat al carrer, sense referents al territori, independentment de la seva situació administrativa  i que tenen vinculació amb les poblacions d’Arenys de Mar i Canet de Mar.

Destacat sostre 360

El servei Sostre 360º preveu atendre una vintena de joves de 18 a 25 anys i fa una intervenció integral i comunitària, cobrint les necessitats bàsiques com l’habitatge, l'alimentació, el suport en la gestió de la documentació i la inserció sociolaboral. La finalitat és oferir un marc estable de referència per ajudar a construir un projecte de vida autònom i autosuficient a les persones ateses i que abordi des d’una vessant social i educativa.

Per poder donar aquest marc estable, els joves necessiten d'un habitatge segur.  És per això que l'equip del projecte 360º, conjuntament amb el Consell Comarcal,  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l'Ajuntament de Canet de Mar, ha iniciat la  recerca d'habitacions de lloguer. El pagament de les habitacions està assegurat a través del finançament del projecte, i és el mateix equip professional del 360º qui es responsabilitzarà de fer els pagaments mensuals amb els propietaris.

Vols formar part de la borsa de lloguer d´habitacions del projecte 'Sostre 360'? clic formulari

D'entre totes les sol·licituds, l'equip del projecte sostre farà una selecció de les habitacions més adequades per als joves del projecte. En aquesta selecció es tindran en compte les característiques de l'habitatge, preu i perfil de les persones convivents.

Si necessiteu més informació es pot contactar amb el equip del projecte sostre 360º a través d´aquest email: juanlopezm@suara.coop

El director del projecte, Juanan López i Concha Zapata, educadora social de l'Ajuntament han explicat el projecte i la gestió del lloguer d'habitacions a joves sense llar a Ràdio Canet.

^