ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Estudiants francesos aprenen dels Comediants
PUBLICAT Divendres, 17.03.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquests dies, un grup de 15 estudiants francesos són a Canet, aprenent l'art de carrer de la mà dels Comediants.

logo fai ar comediants Es tracta de FAIAR (Fondation Académique des Arts de la Rue) una iniciativa promoguda pel govern francès que beca estudiants universitaris perquè durant 18 mesos aprenguin diverses modalitats d'art dramàtic en diferents llocs. L'únic espai escollit fora del territori francès ha estat Canet. S'han triat Els Comediants pels seus coneixements en l'art del carrer i per la seva llarga trajectòria i experiència organitzant esdeveniments teatrals d'aquest tipus.

Aquest matí, Joan Font i Jaume Bernadet han acompanyat els alumnes en una visita a l'Ajuntament. Han estat rebuts per l'alcalde Joaquim Mas, el regidor de Cultura Òscar Figuerola i el regidor de Participació Ciutadana Francesc Martín.

Ajuntament i Comediants 2006 Allà el grup ha explicat als representants polítics què estan fent a Canet i com els enriqueix l'aprenentatge que estan rebent. Dijous que ve, com a cloenda i com a mostra del que han après, ens oferiran petits espectacles a diversos punts de la població. Alguns els anunciaran prèviament, però d'altres ens els trobarem sense previ avís. El que hem pogut esbrinar és la temàtica dels espectacles: l'amor.

Els alumnes estan allotjats a Canet i cada dia van fins al centre de creació de Comediants, La Vinya, a rebre les classes. Cada setmana se'ls ha preparat una classe magistral. Ja l'han feta els membres de La Cubana i la Sol Picó. La pròxima setmana serà el torn de La Fura dels Baus.

^