ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
‘Canet a Casa´ et porta el producte fresc i de proximitat dels comerços del municipi directament a casa
La plataforma es posarà en funcionament a partir de dissabte 3 d'abril
PUBLICAT Dimecres, 31.03.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Portada Canet a Casa

A partir de dissabte 3 d'abril, comprar productes frescos i de proximitats als comerços i al mercat municipal de Canet de Mar serà més fàcil que mai. Diversos establiments d’alimentació del municipi i parades de la Plaça Mercat s’han unit al  projecte ‘Canet a Casa’, que permetrà a les canetenques i canetencs poder fer la seva compra en línia i sense moure’s de casa. 

Només cal entrar a la seva pàgina web de compra online canetacasa.cat a través de qualsevol dispositiu (ordinador, mòbil o tauleta) i registrar-se per poder iniciar la compra. Aquest espai web permetrà poder fer una volta virtual a través de les diferents parades del mercat i comerços del municipi que s’hagin adherit al projecte. Es podrà consultar el catàleg de producte i el preu d’aquests per tal de poder omplir la cistella de compra amb tots aquells productes que necessiteu. D’aquesta manera, la cistella s’omplirà amb tots aquells productes adquirits dels diferents establiments i només caldrà fer un pagament únic a través de targeta electrònica. Un cop finalitzada la compra només caldrà triar la franja horària de lliurament i un servei de repartiment et portarà la comanda a casa.

Destacat Canet a Casa

Aquest projecte, que pretén potenciar el comerç local a través de les noves tecnologies, és una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica a partir d'una subvenció de la Diputació de Barcelona, que cobreix la posada en marxa d'aquesta plataforma de venda per Internet dirigida inicialment a les parades de la plaça mercat però que s'ampliarà, en una primera fase, per altres establiments d'alimentació. 

Per animar a la ciutadania a provar la compra virtual, l’enviament a domicili serà gratuït per a les 250 primeres comandes que rebi la plataforma. Després, el repartiment a domicili tindrà un cost de 3.50 euros per comanda. L’horari de repartiment és ampli per adaptar-se a les necessitats de tothom: de dimarts a dissabte d'11 a 13 h i divendres també de 18 a 20 hores.

Comerç - Canet a CasaActualment, ja hi ha 8 establiments que formen part de la comunitat ‘Canet a Casa’. Tanmateix, la voluntat és que creixi el nombre de comerços inscrits al projecte. Per aquest motiu, si ets un comerç d’alimentació o una parada de la Plaça Mercat i vols unir-te a ‘Canet a Casa’, no dubtis en posar-te en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar per tal de poder-te donar tota la informació sobre com formar part d’aquesta plataforma. 

 Pots contactar a través:

canet.promeconomica@canetdemar.cat

Important

  • Cal tenir present que en el moment de registrar la targeta s'efectuarà un pagament per un import d'1 euro, que després serà retornat, per tal de poder verificar que la targeta registrada és vàlida.
  • Es recomana fer el pagament de la comanda amb una targeta de crèdit.
  • Si no reps el correu electrònic de confirmació de registre, mira a la bústia de contingut brossa.
  • L'import de la comanda que figura a la cistella de compra és aproximat. La botiga adjuntarà el tiquet de compra amb l'import real un cop pesats els productes que s'han adquirit.
^