ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Escorcoll dels Mossos d'Esquadra a l'edifici de Can Jover de Canet de Mar
PUBLICAT Dilluns, 01.03.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Avis ciutadania

Aquest dilluns 1 de març al matí, els Mossos d'Esquadra han dut a terme una operació policial a Canet de Mar fruit de la tasca conjunta que els diferents cossos policials porten realitzant en els darrers mesos.

L'actuació s'ha fet a l'edifici de Can Jover i segons ha confirmat el cos de Mossos d'Esquadra a l'Ajuntament de Canet de Mar, aquesta està relacionada amb els aldarulls que es van produir durant aquest passat cap de setmana a Barcelona.

Com és habitual en aquestes investigacions que es realitzen amb la més absoluta discreció, els Mossos d'Esquadra han donat l'avís a la Policia Local de Canet de Mar aquest mateix matí, pocs minuts abans que es comencessin els escorcolls i no ha estat fins aquest migdia, un cop finalitzada l'operació conjunta, quan han confirmat el motiu.

Les persones que estan ocupant l'edifici de Can Jover fa mesos que es troben sota el punt de vista de la Policia Local.

Aquesta operació, segons diu el comunicat dels Mossos d'Esquadra, ha servit per desarticular "un grup violent i organitzat que va actuar en els disturbis de dissabte passat i en la crema d'una furgoneta de la Guàrdia Urbana" a Barcelona.

Aquell mateix dissabte, els agents van desplegar un dispositiu específic amb l’objectiu de poder neutralitzar el grup violent. Aquesta acció policial va acabar amb la detenció, en un primer moment de set membres del grup, i posteriorment la detenció d’un vuitè.

Arran de la seva detenció i fruit de la investigació dels agents de la Comissaria General d’Informació, els Mossos van realitzar ahir al matí,  per ordre judicial, dues entrades i escorcolls en unes naus industrials ocupades a Canet de Mar i Mataró. L’actuació policial, que  es va fer en presència de les persones detingudes, va tenir l’objectiu de recollir el màxim de proves i indicis que relacionés els detinguts amb els fets investigats i la seva trajectòria delictiva.

Pots consulta la nota de premsa publicada per Mossos d'Esquadra en aquest enllaç.

^