ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Informació centres d'educació secundària obligatòria
PUBLICAT Divendres, 19.02.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

En aquest espai hi podeu trobar l'oferta educativa, dels centres d'educació secundària obligatòria, que tenim a Canet de Mar.

Lluís Domènech

ies canet

L' oferta educativa del centre, contrastada pels bons resultats tant a les proves de competències bàsiques de 4t com a les PAU, és integral, completa i polivalent.

L'objectiu és que l’alumnat estigui preparat per afrontar qualsevol camí acadèmic que esculli i, a més de sortir amb les competències necessàries, també procurem garantir el seu desenvolupament personal i emocional, que els capaciti per a exercir com a ciutadans actius, crítics i responsables.

Més informació a la pàgina web del centre.

Sunsi Móra

sunsi mora

La visió del centre va orientada a aconseguir fer front als reptes i habilitats del segle XXI incorporant models d’aprenentatge global, que reforcin les habilitats de les Intel·ligències Múltiples, el treball cooperatiu i l’ús quotidià de les llengües estrangeres per tal que l' alumnat pugui desplegar tot el seu potencial.

Volen donar resposta als reptes del futur  treballant conjuntament amb l’alumnat i les famílies i creant espais que afavoreixin l’autonomia, la confiança, el respecte, la motivació i la innovació.

Més informació a la seva pàgina web.

Col·legi Yglesias

yglesias escola

L'escola / institut és una cooperativa de pares i mares que vol oferir a les famílies una educació integral per als seus fills i filles. Pensen que educar és molt més que transmetre coneixements. Parteixen d'una educació humana i en valors, acompanyant els alumnes en el seu desenvolupament emocional i acadèmic.

L’edifici, d’estil Modernista,  fou construït  la primera dècada del segle XX i promogut per la senyora Leonor  Yglesias i Horta. Actualment, l'edifici  està declarat d’interès històric local.

Més informació al web del centre eductatiu.

^