ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
COMUNICAT | L´Ajuntament de Canet condemna l´agressió que han patit un grup de canetencs a la platja del Cavaió d´Arenys
PUBLICAT Dimarts, 09.02.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
platja cavaió arenys comunicat

L’Ajuntament de Canet de Mar vol expressar el seu rebuig més contundent cap a les agressions que un grup de veïnes i veïns del municipi van patir el passat dissabte 6 de febrer a causa d’un intent de robatori amb violència que es va produir al passeig marítim d’Arenys de Mar. 

Passades les 6 del matí, la Policia Local de Canet de Mar va rebre un avís per part del cos policial d’Arenys de Mar on s’informava que s’havia produït un robatori amb violència a la zona de la Platja del Cavaió d’Arenys, i els autors havien fugit d’Arenys en direcció Canet, on van malmetre els vidres i els retrovisors de diferents vehicles que es trobaven al seu pas. 

 L’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell ha contactat amb la Policia Local del municipi i amb Josep Maria Pruna, regidor responsable de l’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Arenys de Mar per tal de poder recopilar tota la informació relativa a aquest cas. 

Aquest dilluns al matí, Arbell ha contactat amb les persones veïnes de Canet de Mar que van ser víctimes d’aquest robatori amb violència. L’alcaldessa, en nom de tot el consistori, ha volgut mostrar el seu suport i condemnar els fets ocorreguts. 

 Des de l’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Canet de Mar se segueix treballant intensament per erradicar totes aquestes accions i fer de Canet de Mar una població segura.

^