ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Eleccions 14F | On he d'anar a votar?
PUBLICAT Dimarts, 02.02.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Enguany, amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, agilitzar la votació i complir amb tots els protocols de seguretat que la Generalitat de Catalunya ha fet arribar a l'Ajuntament, s'han hagut de buscar nous espais – de grans dimensions – per tal que aquests es converteixin en col·legis electorals.

A les eleccions del 14 de febrer, Canet tindrà els següents punts de votació: Envelat de Vil·la Flora, el gimnàs de l'Institut Lluís Domènech i Montaner, el Pavelló d'Esports Municipal i la pista d'Hoquei.

Respecte d' altres comicis, només es manté com a col·legi electoral el gimnàs de l' INS Lluís Domènech. La resta, s'han modificat de la següent manera:

canvis col·legis electorals

Per tant,les persones que als passats comissis votaven a l'Escola Bressol Municipal El Palauet, aquest 14F ho faran a l'Envelat de Vil·la Flora; les persones que votaven al CRTTT-Escola de Teixits, ho faran al Pavelló; i els electors que votaven al Col·legi Yglesias, aquesta vegada hauran d'anar a la Pista d'Hoquei.

Per altra banda, també s'ha augmentat el nombre de meses electorals. El desembre de 2019 es va aprovar un canvi de seccionat per tal d'evitar que les meses acumulessin més de 500 electors i electores. Amb aquest canvi, Canet ha passat de tenir 15 meses a un total de 20.

meses i seccions 14f

Davant de tots aquests canvis i per evitar desplaçar-se a un col·legi equivocat, cal que cada persona s'asseguri del punt de votació i mesa on ha de votar abans de sortir de casa. Tota aquesta informació, la podran trobar a la targeta censal.

^