ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´equip de Govern es reuneix amb la direcció i l´AFA de l´INS Sunsi Móra per parlar sobre el nou edifici de l´institut
PUBLICAT Dimarts, 26.01.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Captura reunió INS Sunsi Móra

L’equip de Govern municipal, representat per les regidores Rosabel Madrid i Raquel Serra i per els regidors Lluís Llovet i Josep Maria Masvidal, es van reunir el passat dilluns 25 de gener amb l’equip directiu de l’Institut Sunsi Móra i amb una amplia representació de la Junta de l’AFA del centre per tal d’informar sobre en quin punt es troba la cessió de terrenys per a la construcció del nou edifici de l’Institut. 

Durant la trobada telemàtica, l’Ajuntament va mostrar el seu ferm compromís amb el Departament d’Educació i amb la comunitat educativa per tal de cedir els terrenys adequats perquè es pugui tirar endavant la construcció d’aquest centre educatiu. El fet de tenir aquest edifici, permetrà consolidar el projecte educatiu que s’està duent a terme des de l’INS Sunsi Móra i ampliar l’oferta educativa que actualment hi ha al municipi. El consistori segueix apostant perquè Canet de Mar sigui un dels pobles referent en l’àmbit educatiu de la comarca del Maresme. 

destacat sunsi

Des del centre i l’AFA es van mostrar molt interessant en conèixer quan es farà efectiva la cessió dels terrenys, destacant que fa set anys que estan demanant poder tenir un edifici educatiu. En aquest sentit, des de l’Ajuntament es va afirmar que el procés de cessió dels terrenys està seguint el seu curs. També, es va destacar que durant una trobada que es va produir el mes de desembre de l’any 2020, la direcció de serveis territorials d’educació del Maresme va reiterar el seu compromís en la construcció d’aquest nou equipament educatiu al municipi per tal de poder acollir a l’Institut Sunsi Móra. Destaca que cal ubicar aquest nou centre en un lloc que permeti a tota la població en edat escolar del municipi, poder gaudir, a menys d’un quilòmetre de distància, de dos equipaments educatius. 

Poc abans de Nadal, un equip de tècnics de la secció d’obres dels Serveis Territorials d’Educació del Maresme i el Vallès Oriental van visitar Canet per tal de conèixer la parcel·la que haurà d’acollir el nou centre i valorar-ne la seva idoneïtat. Durant la reunió, l’equip de govern es va comprometre a organitzar una visita a aquests terrenys amb els representants del centre i membres de l’AFA. 

^