ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
A punt de finalitzar les obres del carrer Clausell
Actualment les obres estan ja molt avançades i porten un molt bon ritme que permet preveure que finalitzaran abans del termini previst
PUBLICAT Dimarts, 19.01.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Imatge obres carrer clausell

Estan a punt de finalitzar les obres de remodelació i millora del carrer Clausell de Canet de Mar. Les obres, que es van iniciar el passat 3 d’agost de 2020, tenen com a objectiu millorar l’accessibilitat d’aquest carrer i renovar la xarxa d’aigua potable d’aquesta via. 

Tot i que en un principi, el termini d’execució era de 7 mesos, és a dir, fins al març de 2021, actualment les obres estan ja molt avançades i porten un molt bon ritme que permet preveure que finalitzaran abans del termini previst. 

obres carrer clausell

Actualment, ja s’han acabat totes les tasques de renovació de les xarxes subterrànies, així com pràcticament totes les voreres i trams dels carrers Pirineus i Cadí, que s’han fet a plataforma única. Resta pendent el tram de vorera que es troba a la banda de números imparells dels habitatges del carrer Clausell, entre els carrers Cadí i Pas d’en Marges. També falta preparar la calçada en aquest tram de via per tal de poder realitzar un asfaltat complet del carrer i retirar dos suports de fusta de la xarxa elèctrica. Finalment, les obres acabaran amb la col·locació del mobiliari urbà previst en aquesta zona i l’arbrat.  

destacat obres carrer clausell 2

Cal recordar que aquestes obres de millora i remodelació han afectat tot el carrer Clausell i els dos trams dels carrers Pirineus i Cadí que no tenen sortida de vehicles. Per una banda, aquestes obres han servit per renovar tota la xarxa d’aigua potable del carrer i crear una xarxa separativa d’aigües pluvials i d’aigües residuals. Per altra banda, s’ha renovat la urbanització superior i visible del carrer, millorant l’accessibilitat i ampliant voreres. S’ha aconseguit mantenir els aparcaments i les zones de càrrega i descarrega. També, s’ha pogut crear dues zones espaioses amb bancs per poder descansar a les confluències amb els carrers Pirineus i Cadí. 

més informació NOTÍCIA | Les obres de renovació del carrer Clausell començaran aquest mes d´agost

^