ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les entitats ACPO i El Centru visiten les obres del TMC
Els representants de les entitats han traslladat als responsables tècnics i polítics les seves propostes sobre el projecte
PUBLICAT Dilluns, 18.01.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Entitats visiten obres TMC

Representants de les entitats El Centru i Associació Cultural Plataforma Odèon (ACPO) van participar, el passat dissabte 16 de gener, d'una visita a les obres del Teatre Municipal de Canet de Mar (TMC). Aquesta visita va servir per presentar i explicar a les entitats en quin punt es troben les obres d'aquest nou equipament municipal.

destacat tmc

Les entitats han estat acompanyades per l'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell i dels regidors de Cultura i Urbanisme, Pere Xirau i Lluís Llovet, respectivament. Per aportar explicacions més tècniques i específiques del projecte, a la visita també hi ha participat la tècnica de Cultura, l'arquitecta municipal, l'assessor del TMC, Jaume Bernadet i els directors de l'obra.

Tal com va indicar l'alcaldessa, l'objectiu de la trobada era "poder compartir amb aquestes dues entitats l'estat de les obres d'aquest gran projecte cultural". També va destacar la "gran implicació" que aquestes dues entitats han tingut per poder fer realitat el TMC.

Destacat 2 tmc

Durant la visita, els representants d'aquestes dues entitats van poder formular diferents i diverses inquietuds sobre el projecte i van poder conèixer quins seran els següents passos a seguir fins a la finalització de les obres i posada en funcionament del TMC. L'estat de les obres, l'accessibilitat i l'adequació dels espais han estat algunes de les qüestions que les entitats han traslladat als responsables tècnics i polítics. Tanmateix, es van mostrar satisfets per haver pogut participar d'aquesta trobada i conèixer in situ l'estat de les obres del futur Teatre Municipal de Canet de Mar.

A causa de la pandèmia de la COVID-19, en aquesta visita només hi va poder participar un nombre molt reduït de representants de les dues entitats per tal de poder complir amb les normes establertes per evitar la propagació del virus. Des del consistori, malgrat la COVID, s'està treballant per tal de poder seguir tenint contacte directe amb la ciutadania.

Visita l'espai web del TMC.

Vivita galeria fotos tmc

^