ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet de Mar ha estat un dels primers municipis a utilitzar el nou format de l'exposició 'Controles?'
PUBLICAT Dilluns, 28.12.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cntroles resumEl dia 16 de desembre va tenir lloc la darrera visita virtual organitzada amb motiu de l'exposició Controles? Finalment, s'han fet un total de 20 visites i hi han assistit 499 alumnes dels tres centres de secundària del municipi.

L'objectiu de l'exposició era proporcionar informació sobre drogues, treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum i fomentar el bon ús de les "pantalles" TIC així com promoure actituds responsables entre els joves alhora que es treballa habilitats per a la vida.

Des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha acompanyat gairebé a la totalitat dels grups classe, per tal de garantir que es pogués desenvolupar tècnicament i facilitar la dinamització del recurs, donat que les persones especialitzades no es desplaçaven físicament a les aules.

Destacat controles

Canet de Mar ha estat un dels primers municipis de tota la província en provar aquest format nou del 'Controles?' la seva experiència podrà contribuir a millorar i consolidar un recurs a través de la valoració tècnica que va tenir lloc el dia 22 de desembre amb les responsables de la Diputació i l'empresa especialitzada PDS que té l'encàrrec de desenvolupar el recurs arreu de la província.

Des de l'Ajuntament volem agrair un cop més que els centres de secundària hagin confiat en nosaltres a l'hora d'obrir-nos les portes a aquest recurs tan profitós pels i les joves del municipi, i agrair també la Diputació de Barcelona l'esforç realitzat per tal d'adaptar l'exposició a les circumstàncies actuals.

^