ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
90.000 euros en subvencions per a l'Àrea de Medi Ambient
PUBLICAT Divendres, 24.02.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Àrea de Medi Ambient ha rebut, per aquest 2006, subvencions que permetran fer millores en diversos serveis municipals.

DeixalleriaL'Agència de Residus del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat ha donat a l'Ajuntament un ajut per valor de 49.500 euros que s´aplicaran a la recollida de fracció orgànica municipal (FORM). En concret serviran per adquirir cubells, contenidors, millores al vehicles de recollida i actuacions vàries relacionades amb aquest servei.

La Generalitat destinarà també 25.758,77 euros a l´aplicació d´un programa de prevenció de residus municipals. És especialment important el mercat virtual d´intercanvi i ús compartit.  Es tracta d´una iniciativa que funciona a força ciutats i pobles europeus.  Conegut com a sharing (compartir en anglès), l´intercanvi virtual consisteix a compartir eines i productes com ara llibres, estris de la llar ...  L´Ajuntament, a través del seu web, crearà un mercat on qui ho desitgi podrà posar el producte que té per compartir o el que voldria trobar. Com que són productes no nous, per facilitar-ne l´intercanvi i la visió directa també hi haurà un mercat físic per trobar-se.

L´Agència de Residus aposta per Canet tenint en compte l´èxit en la implantació de la recollida selectiva porta a porta, èxit que ens podem atribuir tots i totes.

contenidors deixalleria Una tercera subvenció anirà destinada a la Deixalleria. També ens l´atorga la Generalitat. És de 14.690 euros que s´invertiran en millores en material, com contenidors banyera (molt grans) i tanques per les àrees d´emergència i adequació dels espais de recollida  de residus. 

La Diputació de Barcelona, també inverteix aquest 2006 en medi ambient a Canet.  Els ajuts d´aquesta administració serviran per canviar contenidors de les àrees d´emergència.


Informació publicada el divendres 24 de febrer de 2006

^