ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Càsting a Canet de Mar per a participar a la sèrie "Los Herederos de la tierra"
Es busquen figurants, homes i dones, d'entre 25 i 65 anys
PUBLICAT Dijous, 10.12.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

RODATGE SERIE CASTELL CANETCanet de Mar serà una de les localitzacions de 'Los Herederos de la Tierra'. Per aquest motiu, la productora Diagonal TV està buscant figurants que participin en aquesta producció que es rodarà a Canet durant el mes de gener de 2021.

'Los Herederos de la Tierra' és la segona part de l'exitosa adaptació per a la televisió del llibre d'Ildefonso Falcones 'La Catedral del Mar' i estarà ambientada en l'època medieval. Concretament, entre finals del segle XIV i començaments del segle XV.

Concretament, des de la productora es busquen homes i dones  d'entre 25 i 65 anys i que compleixin les següents característiques:

  • Cabells llargs i semillargs.
  • Homes amb barba i/o disposats a deixar-la.

No s'accepten:

  • Cabells tenyits, rapats o talls moderns.
  • No tattoos, ni piercings visibles (no funciona tapar amb maquillatge).

Les persones interessades han de disposar de papers en regla per a treballar, ja que es dóna d’alta a la seguretat social. La feina és remunerada. 

El càsting es farà el pròxim dilluns 14 de desembre a la planta baixa de l'edifici de La Masoveria. L'horari del càsting serà de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Per complir amb totes les mesures de seguretat contra la COVID-19, és imprescindible fer reserva prèvia per poder realitzar el càsting. Pots fer la reserva a través d'aquest enllaç.

El càsting es realitzarà presencialment i per aquest motiu,  està previst que es faci seguint amb totes les mesures de seguretat i complint amb tots els protocols per evitar la propagació de la COVID-19. Es demana a tots els assistents que portin la mascareta correctament col·locada. Primerament, caldrà que els candidats, amb grups reduïts, omplin una fitxa amb les seves dades personals per a formar part de la base de dades de la producció i, finalment, se’ls hi farà una fotografia.

IMPORTANT: Cal venir amb el DNI, Número d’afiliació a la Seguretat social (treballador), Núm. de CC amb IBAN, i un bolígraf per a omplir la fitxa.

^