ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Es convoca una nova edició de la Beca Bonal
PUBLICAT Dimecres, 15.02.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'1 de febrer va començar el termini de presentació de projectes de recerca per a la Beca Raimon Bonal i de Falgàs, termini que s´acaba el dia 31 de març.

La d'enguany és la tercera edició d´aquesta beca biennal que porta el nom del sociòleg Raimon Bonal (1935-2001).
La beca s'atorga a un projecte d'investigació sobre qualsevol àrea de coneixement (ciències naturals, socials, econòmiques, jurídiques, etc.) que tingui relació directa amb Canet de Mar: amb la seva gent, la seva història, el seu medi natural, etc. El projecte guanyador s'ha de dur a terme en el termini d'un any, que pot ser prorrogable. La beca està dotada amb 4.808 euros.

Aquesta beca té com a objecte fomentar els estudis d'àmbit local, al mateix temps que s´afavoreix la coneixença i la divulgació de la vila.

llibre Raimon Bonal 2006

El 20 de gener passat es va presentar el darrer llibre escrit per Bonal, poc abans de morir al gener de 2001. L'acte, organitzat per l'Ajuntament amb el suport del col.lectiu Raimon Bonal, va aplegar més d'un centenar de persones a l'Aula Magna de l'Escola de Teixits. Hi van intervenir el regidor de Cultura Òscar Figuerola, Quirze Planet, Xavier Bonal, nebot d'en Raimon i va tancar l'acte l'alcalde Joaquim Mas.

bases

^