ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Formació per als treballadors de l´Hospital Guillem Mas
PUBLICAT Dilluns, 13.02.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Ajuntament està duent a terme, a Vil·la Flora, un curs d'informàtica que s'adreça als treballadors i les treballadores de l'Hospital residència Guillem Mas.

Aquestes persones, recordem, es troben en situació d´atur forçós, ja que a l'Hospital s'hi fan les obres de reforçament del mur que va patir el trencament d´un ancoratge la tardor passada. L'Hospital residència va ser desallotjat a primers de novembre. Els avis estan, des d'aleshores, en residències properes o amb els seus familiars.  És previst que la normalitat torni al centre l'estiu que ve.

curs per als treballadors de l'Hospital De moment, cursos com aquest serveixen per donar als treballadors una formació bàsica en ofimàtica i informàtica, mentre no tornin a les seves ocupacions habituals al centre. El curs consta de 14 sessions, 10 seran sobre els diferents programes d´ofimàtica i 4 sobre internet i el correu electrònic.

El regidor de Cultura, Òscar Figuerola, els ha donat la benvinguda aquest matí, just abans de començar la classe. Els ha parlat d'altres cursos i tallers que ofereix Vil.la Flora, com a centre cívic i cultural i els ha encoratjat a aprofitar al màxim aquests mesos d'atur forçós, abans no tornin al centre.


Informació publicada el dilluns 13 de febrer de 2006

^