ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Casa Museu i la Biblioteca suspenen totes les activitats programades
Els equipaments seguiran oberts al públic
PUBLICAT Dijous, 15.10.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

En domènech amb mascaretaDes de l'Ajuntament de Canet de Mar us informem que seguint amb les indicacions de la Diputació de Barcelona, per tal de contenir els brots de COVID-19, la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner ha decidit suspendre totes les activitats programades previstes per aquests pròxims 15 dies.

Tanmateix, la Casa Museu seguirà oberta al públic en el seu horari habitual i les visites particulars es podran realitzar seguint totes les idicacions i mesures sanitàries i higièniques per eviatar la propagació del virus. Tanmateix, per tal d'evitar aglomeracions, es demana reservar cita prèvia per visitar el museu.

Podeu consultar tots els canvis  i trobar més informació a través de la seva pàgina web  i xarxes socials.

Per la seva banda, la Bibioteca P. Gual i Pujadas també ha decidit ajornar algunes de les activitats culturals programades. De moment, una de les activitats que ja va quedar anul·lada va ser l'Hora del Conte però des de la direcció de la biblioteca no es decarta que activitats com els Clubs de Lectura o les converses en anglès també es vegin afectades.

Igual que la Casa Museu, la Biblioteca de Canet seguirà oberta al públic complint amb les meusres d'higiene i seguretat indicades:  distàncies de seguretat, ús de mascareta, ús de gel hidroalcohòlic i control de l'aforament.

Consulteu tots els canvis a través de les seves xarxes socials.

^