ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Control d'alcoholèmia durant el febrer
PUBLICAT Dilluns, 06.02.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Policia Local inicia aquest febrer una campanya de control d'alcoholèmia que durarà tot el mes. Es farà cada divendres a diversos punts de la població.

Des de principis de febrer, els agents de la Policia Local fan, tardes i nits dels divendres, controls d'alcoholèmia a conductors que circulen pel nostre terme municipal.

Els controls es poden fer gràcies al conveni de col·laboració signat entre l'Ajuntament de Canet de Mar i el Servei Català de Trànsit, amb l'adjudicació d'un etilòmetre evidencial a la Policia Local de Canet de Mar i a una altra localitat propera, per a tot l'any 2006.

Els controls tenen com a objectiu detectar els conductors que circulin amb vehicles a motor amb una taxa superior a la permesa. A més a més, els agents informaran els conductors sobre la incidència que l'alcohol té en la conducció, perquè cal tenir present que l'alcohol incrementa el risc d'accident fins a 400 vegades i quadruplica la probabilitat de patir lesions mortals en una col·lisió. No hem d'oblidar que un 40 % dels conductors i dels vianants morts en accident de trànsit han presentat alcohol o drogues al seu organisme, i més del 20 % de tota la mortalitat ocorreguda per l'alcohol al nostre país és atribuïble als accidents de trànsit.

Informació publicada el dilluns 6 de febrer de 2006

^