ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou servei d'orientació a joves amb problemes d'habitatge per la COVID19
PUBLICAT Dimarts, 14.04.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Logo Guia Joves Habitatge

Arran de l’Estat d’alarma decretat pel Governde l'Estat a causa de la pandèmia de la COVID-19 s’han aprovat un seguit de mesures per atendre a les dificultats que puguin tenir els joves en el manteniment i el pagament de l’habitatge derivades d’aquesta situació.


Per aquest motiu, des de l'Àrea de Jovenut de l'Ajuntament de Canet de Mar i la Direcció General de Joventut (DGJ) volem donar resposta a totes les preguntes que tingueu en materia d’habitatge per a joves, La DGJ ha obert un servei s'assessoria en línia i gratuïta, per orientar les persones joves que tinguin dificultats o no puguin fer front a les despeses de l’habitatge -ja sigui en règim de lloguer com de compra- derivades de la pèrdua d’ingressos provocada per la crisi de la Covid19.

Amb aquest servei, els i les joves podran adreçar qualsevol consulta a personal expert sobre les possibilitats d’ajornar els pagaments i demanar microcrèdits bancaris, o sobre els seus drets de continuar residint a l’habitatge malgrat hi hagués una extinció del contracte de lloguer o un judici de desnonament. Totes les qüestions es tractaran en base al contingut del Reial Decret llei 11/2020, de 31 de març.

En la mateixa línia, per tal de resoldre els dubtes més habituals sobre les dificultats per pagar l’habitatge derivada de l’actual situació per la Covid19, des de la DGJ també s'ha començat a difondre a través de les xarxes socials la Guia Joves i Habitatge: mesures urgents durant el COVID 19.
Amb un total de 27 preguntes considerades de les més freqüents, el document permet conèixer quines condicions cal tenir per optar a una moratòria del lloguer, quin perfil correspon a un gran tenidor o com accedir a un microcrèdit bancari sense interès.

Podeu consultar la Guia Joves i Habitatge en el document adjunt d'aquesta notícia.

Guia Joves i Habitatge

Guia Joves i Habitatge

Fitxer: Habitatge_COVID_19.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 14
Mida: 1.41 MB

^