ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ajut per a persones autònomes. On puc sol·licitar-lo?
Aconsellem que si compliu els requisits la demaneu el més aviat possible, ja que es tindrà en compte l'ordre cronològic de solicitud fins exhauriment del pressupost (7,5 milions d'euros)
PUBLICAT Divendres, 03.04.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet de Mar us fem arribar l'enllaç al portal web que la Generalitat de Catalunya ha habilitat per poder sol·licitar l'ajuda per a totes les persones treballadores autònomes afectades econòmicament per la crisi sanitària de la Covid-19. En aquest enllaç hi podreu trobar tota la informació necesssària per poder-la tramitar: requisits, documentació requerida, etc.

Consulta aquí les preguntes freqüents sobre aquest tràmit.  

El període per poder sol·licitar aquestes ajudes s'obre el dilluns 6 d'abril i hi ha temps per poder fer la sol·licitud fins al 5 de maig.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies destinarà 7,5 milions d'euros a aquesta prestació, que preveu que beneficiï a més de 4.000 persones treballadores per compte propi. Es tracta d'un ajut econòmic de fins a 2.000 euros per a les persones treballadores autònomes - persona física - que acreditin una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació com a consequüència dels efectes de la Covid-19 en la seva activitat econòmica, i sempre que figurin d'alta en activitats de les que les autoritats sanitàries han decretat el tancament i no disposin d'altres fonts alternatives d'ingressos.

^