ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Entra en funcionament la sala d'estudi de la Biblioteca
PUBLICAT Dijous, 19.01.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els estudiants de Canet poden utilitzar ja la sala d'estudi que s'ha construït a la Biblioteca de Canet.

última reforma a la biblioteca 2006 Han estat dos mesos d'obres fetes pel mateix Ajuntament. La redacció del projecte tècnic l'ha fet Alba Farré, arquitecte de l'Ajuntament fins al desembre passat. En les obres s'ha aplicat una gran contenció de pressupost, ja que tasques com la fusteria, ha anat íntegrament a càrrec de la Brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament. Un exemple és l'adquisició de taules, que d'un pressupost inicial de compra d'11.000 euros s'ha pogut fer, finalment i gràcies a l'Àrea de Serveis, amb 1.000 euros.

És una sala de gairebé 23 m2, amb capacitat per a 15 usuaris. Gran part de l'espai habilitat no estava sent utilitzat, ja que a part del despatx de direcció, hi havia d'una banda ornaments de jardineria i un espai exterior sense ús. El despatx de direcció ara té 13 m2 i s'ha construït a sota de la sala d'estudi.

El cost d'obra de la sala i el despatx de direcció és de 28.222,96 euros.

Sala de la biblioteca 2006 Aquest matí l'ha visitada el regidor de Cultura, Òscar Figuerola, just abans que s'obri al públic aquesta tarda. Figuerola ha volgut destacar la importància d'un espai com aquest que dóna resposta a la necessitat d'estudiants, universitaris, o als qui preparen oposicions, de disposar d'un lloc aïllat i tranquil on poder concentrar-se. La biblioteca del segle XXI és un espai d'intercanvi i, per tant, el silenci a les sales de lectura ha deixat de ser el valor més preuat. Amb aquesta obra nova contribuïm també al fet que la sala principal compleixi amb la funció d'atenció al públic i consulta i no destorbi l'estudi.

La Biblioteca disposa també de connexió sense fils. Això vol dir que es poden utilitzar ordinadors portàtils als punts de lectura de les sales.

Les activitats habituals de la Biblioteca han tornat aquest gener. L'hora del conte, el club de lectura, les lectures per adults i la música dels llibres ja es fan amb normalitat.

^