ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació del projecte de recuperació del medi natural a la platja
PUBLICAT Dimarts, 17.01.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest dijous 19 de gener, a les vuit del vespre a la Casa museu Domènech i Montaner, es farà la presentació del projecte de recuperació del medi natural a la platja de Canet.

Jornada recuperació del medi ambient Al desembre passat, un grup de persones ja va fer un primer pas per aquest projecte, delimitant un espai a la platja, des que s'acaba el passeig marítim fins al Club Vela, per tal que hi pugui viure la vegetació pròpia d'aquesta zona, que és la vegetació dunar i psamòfila.

La xerrada de dijous, servirà per explicar com està el projecte, per conèixer millor les condicions necessàries per a la recuperació de la vegetació autòctona i per esbrinar com altres municipis desenvolupen projectes semblants al nostre.

L'organitzen les àrees de Medi Ambient i Turisme de l'Ajuntament, l'entitat local Fot-li castanya i la Fundació territori i paisatge.

Intervindran el tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament, Eduard Moreno, el biòleg Albert Herrero, de Fot-li castanya i Cèsar Gutiérrez, de la Fundació territori i paisatge.

^