ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les obres de reparació de l'edifici dels Garrofers
PUBLICAT Dijous, 13.06.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Edifici GarrofersLa propera setmana s'inicien les obres de reparació de l'edifici de la Fundació Els Garrofers. L'obra s'ha licitat en dos lots, que han guanyat les empreses Vialitat i Serveis SLU i B28 Construccions, SL. La previsió és que els treballs s'allarguin uns 9 mesos.

Es tracta d'una obra complexa perquè, d'una banda aquest és un equipament viu, en funcionament, la qual cosa ha fet que part dels residents s'hagin hagut d'allotjar en altres centres. Però hi haurà una part dels serveis que conviuran amb les obres.

D'altra banda, és una obra de reparació de lesions i defectes constructius d'un edifici de només 10 anys, amb importants deficiències que afecten l'estructura, la façana i els espais interiors. Aquesta complexitat queda reflectida en la redacció del projecte tècnic, aprovat per unanimitat al Ple de juliol de 2018 i encarregat a l'arquitecte Pere Martínez Pica, que és qui dirigirà l'obra. 

L'import d'adjudicació dels dos lots en què s'ha dividit l'obra, supera els 850.000 euros i inclouen la rehabilitació de les lesions de l'edifici, la reparació i la consolidació de l'estructura i la realització d'un cobert de l'edifici existent.

Informació relacionada
La Generalitat satisfarà les quantitats econòmiques establertes
Ens hi acompanya la consellera Carme Capdevila
La Fundació Els Garrofers estarà al capdavant d'aquest projecte
^