ES|EN|FR
TelŔfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies
La Fira Modernista de Canet es presenta al recinte modernista de Sant Pau
PUBLICAT Dilluns, 06.05.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic

Fira Modernista DomènechEl recinte modernista de Sant Pau va acollir el divendres 26 d’abril la festa que dóna el tret de sortida al calendari de fires i festes modernistes de la demarcació de Barcelona. Una de les que Turista modernista font: diputació de Barcelonas’hi van presentar va ser la fira modernista de Canet de Mar que tindrà lloc del 13 al 15 de setembre i que girarà al voltant del cinema en època modernista.

Durant la festa de presentació, diverses persones vestides d'època, entre elles canetencs i canetenques, van participar en una pel·lícula rodada en el recinte de Sant Pau i amb ambientació d’època. Tots ells van acompanyar al protagonista: “El Turista modernista”. Una figura creada per la Diputació de Barcelona que visitarà totes les fires modernistes per il·lustrar l’interès que aquesta temàtica té pel turisme actual. Una pel·lícula muda en la qual hi reconeixerem cares conegudes a la nostra vila.

Fira modernista foto conjuntaLa Diputació de Barcelona organitza i dóna suport a les fires amb l’objectiu de posicionar les comarques del territori com a destinació modernista. També es donaran a conèixer els recursos i productes existents al voltant d’aquesta temàtica. La nova orientació del projecte s’engloba dins el concepte “El modernisme és molt més”.

^