ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquesta primavera es reasfalten molts carrers del municipi
PUBLICAT Dilluns, 06.05.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Carrer Montnegre maig 2019Aquestes setmanes s'està duent a terme el reasfaltat de molts carrers de Canet. Són treballs de conservació i manteniment de la calçada de diverses vies, per tal de garantir-ne condicions òptimes per al pas del trànsit rodat. Es una actuació per la qual s'ha dut a terme un procés de contractació, del quan n'ha resultat adjudicatària l'empresa FIRTEC, SAU, que farà els treballs per un preu de 231.110 euros.

Les vies afectades són: les rondes Sant Elm i Doctor Anglès, les rieres Pinar i Buscarons i els carrers Miramar, Barcelona, Pubilles, Tordera, Montnegre, Pas d'en Marges, Sant Cristòfol i Mas Feliu.

A data d'avui ja s'ha fet el resasfaltat dels carrers Miramar i Barcelona. El carrer Miramar té un fort pendent i hi circula un elevat volum de vehicles per la qual cosa s'ha utilitzat un paviment de característiques especials per evitar el lliscament i que té més resistència.

carrer PubillesTambé estan pràcticament enllestits els carrers Pas d'en Marges, Sant Cristòfol i Montnegre i durant les dues properes setmanes es treballarà a les rondes Doctor Anglès i Sant Elm, a les rieres Buscarons i Pinar i al carrer Pubilles. Aquest darrer carrer es troba doblement afectat, ja que també s'hi estan fent al davant les obres a la teulada de la Plaça Mercat.

Les obres provoquen talls de trànsit i desviacions, que se senyalitzen a mesura que les obres avancen. Provoquen molèsties i incomoditats però és un pas indispensable per tenir la via pública en les condicions que la vila mereix.

Un cop s'acabin les obres de reasfaltat, es tornarà a pintar la senyalització viària.

^