ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet de Mar acull la primera cursa del Maresme contra el càncer
PUBLICAT Dimecres, 24.04.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La primera marxa maresmenca en contra del càncer tindrà lloc el pròxim 5 de maig al nostre municipi. La cursa tindrà com a objectiu recaptar fons per seguir lluitant contra aquesta malaltia i ajudar als pacients i familiars. La totalitat del recapte de l’esdeveniment anirà destinat a la recerca oncològica.

La sortida es farà al passeig Marítim, davant l’estació de Renfe, a les 10 del matí. El recorregut serà de 5 km i es podrà fer caminant a corrent.

Les inscripcions estan obertes fins al dia 3 de maig i es poden fer al Punt comarcal del Maresme del l’AECC (a Mataró), al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora i al complex esportiu H2O. A més a més, també es poden fer en línia a ticketea.com. El preu, que és de 8 euros per als adults i de 5 per als menors de 12 anys, inclou esmorzar després de la cursa i una samarreta tècnica. A més, les 50 primeres inscripcions fetes en línia gaudiran d’un obsequi.

L’organització aspira a aconseguir mig miler de persones en aquesta primera edició i espera que hi hagi futures marxes en altres poblacions de la comarca.

La cursa està patrocinada per Aletex i hi col·laboren l’Àrea d’esports de Canet, el club d’Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme, la Plaça Mercat i el complex esportiu H2O, entre d’altres.

Cartell cursa contra el càncer - 2019

Cartell cursa contra el càncer - 2019

Fitxer: esports_cursa_contra_cancer_1905.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 254.65 kB

^