ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest cap de setmana l'esport serà protagonista
Festa de l'Esport, Ironkids i cursa de la dona
PUBLICAT Dimecres, 21.11.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest cap de setmana celebrem la Festa de l'Esport, la jornada festiva en què entitats i clubs es trobaran per fer un reconeixement públic als esportistes que han destacat durant la temporada passada. Fins avui ja s'han recollit més de 400 entrades que han respost a la crida de votació popular dels millors esportistes a títol individual. Els candidats han estat proposats pels diferents clubs locals. Dissabte a la nit coneixerem els guanyadors, d'aquesta i de la resta de categories.  Entre totes les persones que hagin participat a la votació, que acaba dijous 22, es farà un sorteig de 5 dorsals per participar a la cursa de la dona, que es farà diumenge. Aquesta cursa coincideix amb la jornada del 25N, que Canet viurà també intensament. Destacar que, tot i que en un inici la cursa estava adreçada només a dones, finalment els homes també hi podran participar.

La Festa de l'Esport inclourà tot un dia d'activitats, com classes de pilates, zumba, ball bollywood i tornejos de bàsquet, futbol i vòleibol femenins. Tot organitzat per entitats com les Mares Malabaristes, Lactamar i els clubs de bàsquet, futbol i vòlei.

També s'inclou en aquesta Festa de l'Esport, la xerrada del cicle de Cultura per la Igualtat d'aquest mes, que es farà el dia abans, divendres. "L'esport femení i la seva presència als mitjans de comunicació" serà el tema de la taula rodona que es farà el dia 23 a la Sala Cultural Ramon de Capmany.

Com sempre, l'actualització de les activitats la farem a través de l'agenda del web institucional i dels micròfons de Ràdio Canet.

Cartell Nit de l'Esport   cartell festa de l'esport

^