Més de 80 pilots participen a les 3 hores de resistència de motocròs
PUBLICAT Dilluns, 30.04.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El dissabte 21 d'abril es va celebrar a Canet de Mar la 4a prova del Campionat de Catalunya de Resistència de Terra de Ciclomotors.

La cursa, organitzada pel Moto Club Tres Turons, ha estat tot un èxit tal i com ho demostren les xifres de participació, amb un total de 43 equips formats per més de 80 pilots, comptant amb la presència de pilots destacats en les especialitats d'enduro i motocròs.

Aquesta prova de resistència, amb una durada de 3 hores i amb un traçat de 2 kms de recorregut,  es va disputar a mitja tarda i va tenir, com cada any, una gran afluència de públic que no es va voler perdre cap detall de tota la jornada.

Pel que fa als resultats de la cursa, l'equip format per Alberto Pérez i Bernat Cortés, amb volta ràpida inclosa, van començar dominar des de el principi i van seguir així fins al final, amb un ritme de cursa espectacular, que els va portar a finalitzar amb un total de 75 voltes al circuit. L’equip format per Xavier Martínez i Victor Redondo van quedar en segona posició. El tercer esglaó del podi va ser pels germans Joel i Marc Vives.

També van rebre trofeu especial la pilot Rosa Gómez, i l'equip Francés MMR racing com a equip internacional.

Cursa resistència 2018 - cedida per David Díaz     Cursa resistència 2018 - cedida per David Díaz    cursa resistència - 2018