ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Promoció Econòmica assisteix a la presentació del projecte comarcal EnXarxa
PUBLICAT Dilluns, 23.04.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas, assistirà a la presentació d'aquest projecte d'abast comarcal, que es farà a  Alella davant d'emprenedors i empresaris del Maresme. EnXarxa connectarà les empreses i els serveis de promoció ecònomica locals per treballar conjuntament i de forma transversal.

en xarxa maresme promo ecoEnXarxa és un projecte del Consell Comarcal del Maresme i els 30 ajuntaments que hi pertanyen. Aquest dijous s'ha convocat els emprenedors i empresaris de la comarca per oferir-los ponències i taules de debat al voltant de temes claus per al desenvolupament empresarial. L'acte serà conduït pel periodista Daniel Domenjó i comptarà amb la participació, entre d'altres persones, del doctor en Economia Gonzalo Bernandos i de l'empresari Albert Cortada.

EnXarxa té l'objectiu de connectar el món empresarial amb els serveis de promoció econòmica locals per tal generar oportunitats per a les empreses, les persones emprenedores i per a la ocupació a la comarca. Les ponències i les àrees temàtiques que s'hi tractaran són:

- Els beneficis de la col·laboració públic-privada, amb la ponència del doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials, Gonzalo Bernardos.
- La transformació digital com a eina d'estratègia de marketing de l'empresa, amb la ponència de l´empresari Albert Cortada, fundador i director gral. de Gentic, associació d'empreses i professionals TIC de Catalunya.
- La internacionalització com a estratègia de coneixement i competitivitat de l'empresa, on diversos empresaris exposaran les seves experiències en aquest àmbit.
- Tots els serveis de l'administració local. EnXarxa presentarà en un vídeo tots els serveis que el Maresme ofereix per al desenvolupament de les empreses, com ara serveis unificats a tota la comarca i un únic assessor per gestionar subvencions, ajudes a la contractació, expedicions comercials, borsa de treball, formació a emprenedors, a empresaris i a treballadors.

EnXarxa habilitarà un espai per tal que les tècniques i els tècnics dels diferents municipis puguin arranjar reunions i generar inscripcions amb empresaris i emprenedors.

L'acte acabarà amb un show cooking, és a dir, amb una sessió de cuina en directe, amb productes del Maresme.
Trobareu més informació sobre aquest projecte en aquest enllaç.
Aquesta iniciativa del Consell Comarcal del Maresme rep la col·laboració de la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de les patronals Fagem i Pimec i dels sindicats Comissions Obreres i UGT.

^