ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tallers de reanimació cardiopulmonar a les escoles públiques de primària
PUBLICAT Dijous, 19.04.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Taller reanimació escolesL'Àrea d'Educació organitza, a proposta de l'equip de Salut Comunitària del Centre d'Assistència Primària, formació en reanimació cardiopulmonar per als alumnes de primària de les escoles públiques de Canet. La rebran tots els alumnes a partir de P5 i fins a 6è.

Ara fa 4 anys, l'Ajuntament va fer lliurament a la totalitat dels centres educatius del municipi, d'aparells desfibril·ladors. L'actuació formava part d'un projecte de les àrees d'Educació i Sanitat de convertir-nos en municipi cardioprotegit. En aquest sentit, es va fer també formació específica en RCP+DEA, és a dir, en reanimació cardiopulmonar i en l'ús dels aparells de desfibril·lació automàtica, a diversos col·lectius com els agents de la Policia Local o els vigilants d'instal·lacions esportives.

Els tallers que es fan ara als alumnes de primària, són a càrrec de personal d'infermeria i s'expliquen les tècniques bàsiques, adaptades a l'edat dels nens i les nenes, per actuar davant incidències sanitàries que provoquin aturada cardiorespiratòria i per tant, risc per a la vida.

La setmana passada els tallers es van fer al Turó del Drac i aquesta setmana s'estan fent a l'Escola Misericòrdia.

^