ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les sessions ordinàries del Ple es faran a partir d'ara els mesos parells
PUBLICAT Dimarts, 17.04.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

A la darrera sessió de 29 de març, el Ple de l'Ajuntament va acordar modificar la periodificació de sessions de celebració dels plens. A la sessió extraordinària del 30 de juny de 2015 es va acordar que els plens fossin cada dos mesos, el darrer dijous no festiu dels mesos senars. Ara, per tal d'aconseguir un funcionament més eficaç i eficient de l'Administració local, s'ha aprovat fer un canvi en les dates de celebració dels plens.

Així, per 10 vots a favor (dels càrrecs del Govern municipal) i 7 vots en contra (dels càrrecs dels grups a l'oposició), s'ha acordat que les sessions ordinàries del Ple de la corporació, es convocaran amb caràcter bimensual i tindran lloc el darrer dijous hàbil dels mesos de febrer, abril, juny, setembre (en substitució de la sessió que s'hauria de fer durant el mes d'agost) i octubre, exceptuant la sessió ordinària del mes de desembre que serà el tercer dijous hàbil, a les 20.30 hores, en el Saló de Sessions de l'Ajuntament o al lloc habilitat a l'efecte. 

També s'ha autoritzat l'alcaldessa perquè pugui modificar, mitjançant resolució, el dia de la sessió ordinària en cas que sigui vigília de festiu, per dur-la a terme la setmana anterior o posterior al dia que correspondria.

El Ple està compost pels càrrecs electes dels grups municipals que han obtingut representació a les eleccions municipals del Mandat en curs i és presidit per l'alcalde o alcaldessa. La periodicitat i la retribució que perceben els càrrecs per assistir-hi la fixa el propi plenari. Les sessions ordinàries són les que es fixen com a habituals tot i que en determinats casos se celebren sessions extraordinàries.

Actes i convocatòries de Ple

Composició del consistori

Portal de transparència

^