ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El 2023 serà l'Any Domènech i Montaner
PUBLICAT Dimecres, 13.09.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Taula Domènech i Montaner - foto Ruta Modernista BCNLa Taula Domènech i Montaner, que es va presentar als mitjans la setmana passada i a la qual va assistir el regidor de Cultura Pere Xirau, va explicar el full de ruta que se seguirà per difondre conjuntament el llegat de l'arquitecte Modernista, fixant com a moment culminant, la celebració el 2023 de l'Any Domènech i Montaner, any del centenari de la seva mort. També es vol establir el dia del seu naixement, el 27 de desembre, com a dia de l'arquitecte. De fet, Canet de Mar ja el té assenyalat al calendari i cada any celebrem en aquesta data, activitats relacionades amb Domènech i la seva obra. 

La Taula està formada pels ajuntaments dels tres municipis més representatius de l'obra de Lluís Domènech, que són Canet, Reus i Barcelona, pel Centre d'Estudis Domènech i Montaner (CEDIM) i per la Fundació Lluís Domènech.

Es programaran un seguit d'activitats amb ressò nacional, la primera de les quals és la celebració del I Simposi Domènech i Montaner, de caràcter científic, que es farà a Reus els dies 6 i 7 d'octubre. El Simposi se celebrarà cada dos anys, el 2019 a Canet i a Barcelona el 2021.

La presentació de la Taula es va fer a l'Hospital de Sant Pau dijous passat, 7 de setembre.

^