ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Si trobes una tortuga marina o el seu rastre truca al 112
PUBLICAT Dilluns, 08.08.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

torgua babaua - imatge internetDes de la Xarxa de rescat de fauna marina de la Generalitat ens demanen col·laboració per actuar correctament en cas de trobar una tortuga marina o el seu rastre a la platja. La tortuga babaua (caretta caretta) pot posar nius a les nostres platges. És un fet excepcional però s'ha donat algun cas.

ndificació tortuguesDes de la Xarxa de rescat de fauna marina de la Generalitat ens demanen col·laboració per actuar correctament en cas de trobar una tortuga marina o el seu rastre a la platja. La tortuga babaua (caretta caretta) pot posar nius a les nostres platges. És un fet excepcional però s'ha donat algun cas. La nidificació la fan entre el juny i l'octubre, època de més afluència de persones a les platges. Per això, s'avisa a ciutadans, visitants i turistes perquè en cas de trobar una tortuga marina adulta o una tortugueta, o el seu rastre, en una platja, es truqui immediatament al 112 i no es molesti ni es toqui en cap cas l'animal.

La informació s'ha fet arribar a tots els establiments turístics i pròxims a les platges, a les policies locals, al personal socorrista i al de neteja de platges. Es una mesura més per preservar l'espai que és de tots i donar informació al gran públic sobre la flora i en aquest cas la fauna, que ens envolta.

^