ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet se suma al projecte comarcal "Les jornades de l'horta"
PUBLICAT Dimecres, 22.06.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

jornades de l'hortaAquest 2016, des del Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Maresme, s'impulsa una campanya conjunta de totes les jornades gastronòmiques que cada any omplen la temporada d'estiu. Així, maduixa, tomàquet, cireres, raïm i verdures i tot el que a la comarca es fa per produir-los, vendre'ls i cuinar-los, s'engloba en la campanya "Jornades gastronòmiques de productes d'horta".

A més a més de Canet, hi participen els municipis d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera, Cabrils, Mataró, El Masnou, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Dalt. Per part nostra hi participen l'Arrosseria El Parador de Canet i el restaurant A media luz.

A la guia s'hi han inclòs actes i esdeveniments d'aquest estiu relacionats amb la cuina i els productes de la terra i el mar. Així, pel que fa a Canet, hi apareixen el Mercat de pagès, La musclada i el Concurs i cuita de cargols. Consulteu el material promocional amb la informació de tots els esdeveniments i les empreses, comerços, restaurants i activitats agràries.

jornades de l'horta

jornades de l'horta

Fitxer: HORTA16_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 1.85 MB

^