ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Brigada instal·la jocs infantils al Turó del Drac
PUBLICAT Dimarts, 21.06.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Jocs infantils Turó del DracLa Brigada d'Obres i Serveis ha treballat les darreres setmanes a l'Escola de primària Turó del Drac, on s'han instal·lat jocs infantils. Són els que estaven fins ara a la plaça Colomer, que estaven en bon estat i són homologats. També s'han col·locat armaris a la Secretaria del centre.

Els centres públics que imparteixen educació reglada són competència de la Generalitat. Tot i així, els ajuntaments, com a administració local, també exerceixen determinades competències, d'acord amb la Llei d'Educació de Catalunya. L'Ajuntament participa i coopera amb l'administració educativa en la programació de l'ensenyament i en la creació, construcció i manteniment dels centres públics. Els conserges de les escoles de primària són personal de l'Adjuntament i la Brigada d'Obres és qui fa el manteniment de les instal·lacions. 

Al Turó del Drac, a banda dels armaris de Secretaria, hi hem instal·lat balancins pels més menuts i un tobogan amb caseta de fusta que ja llueix al pati infantil.

^