ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Escola d'Adults celebra la Festa de final de curs
PUBLICAT Dimarts, 21.06.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cloenda Escola d'Adults 15 - 16Com cada juny, l'Escola d'Adults Maria Saus posa punt i final a l'activitat docent amb una festa a Vil·la Flora. La del curs 2015-2016 s'ha fet aquesta passada setmana i hi han assistit una setantena de persones, entre alumnes i voluntaris. El regidor d'Educació, Lluís Llovet va acompanyar-los i va aprofitar per felicitar per la feina feta i els resultats obtinguts durant el curs que acaba. Un berenar, el lliurament de diplomes i la foto de rigor, van completar una tarda que va acabar amb música i ball. 

Els diplomes que s'han lliurat als alumnes són per l'aprofitament en tots els cursos: alfabetització, neolectors, aula clic d’internet, taller d’ortografia castellana, taller de lletres, alfabetització per a persones nouvingudes i català bàsic.

Des de l'Escola d'Adults s'imparteix també el curs de preparació per a la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà i superior. Aquest 2015 - 2016 les qualificacions han estat molt satisfactòries. A grau mitjà s'han presentat 15 alumnes, de les quals 11 han superat la prova. I per al grau superior s'han preparat 17 persones. Com al grau mitjà, ho han superat 11 alumnes. La mitjana de les notes finals són positives, la qual cosa els facilitarà l'accés als cicles a què opten.

Aquest estiu es farà la preinscripció per al nou període 2016 - 2017 que començarà al setembre.

^