ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Generalitat convoca subvencions per a la rehabilitació d'edificis
PUBLICAT Dimarts, 14.06.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

teulada imatge webDes de l'Ajuntament de Canet de Mar ens fem ressò de la convocatòria del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, de subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipus residencial. S'adreça, a banda de les administracions públiques, a particulars, que ho poden sol·licitar a través de les juntes de propietaris, d'agrupacions de juntes de propietaris o com a propietaris únics dels edificis.

Les subvencions són per actuacions que millorin la rehabilitació edificatòria, amb la finalitat de promoure la conservació, la millora de la qualitat i la sostenibilitat i la realització dels ajustos raonables per a una adequació en matèria d'accessibilitat. Aquí s'hi inclouen les obres relatives als fonaments, estructura  i instal·lacions dels edificis. També cobertes, terrats, façanes i mitgeres o altres elements comuns d'edificis declarats béns d'interès cultural, catalogats o protegits o situats en conjunts historicoartístics. I entre d'altres conceptes, són subvencionables les obres d'aïllament tèrmic, instal·lació de calefacció o refrigeració o millora de l'eficiència energètica.

En accessibilitat, es consideren actuacions subvencionables, entre d'altres, la instal·lació d'ascensors o altres dispositius d'accessibilitat, la instal·lació de productes de suport, com grues, els elements d'avís en escales i ascensors i els elements electrònics de comunicació entre habitatges, com videoporters i anàlegs.

Tota la informació sobre la subvenció i els requisits per optar-hi, així com els terminis, que són, en cas de sol·licituds de subvenció subjectes a concurrència pública competitiva fins al 30 de juny de 2016 i en el cas de les subjectes a concurrència publica no competitiva fins al 30 de setembre de 2016, la trobareu a en aquest enllaç.


 

^