ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament assisteix a una jornada sobre tecnologia tèxtil del projecte Eurecat
PUBLICAT Divendres, 08.04.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

jornada Eurecat - abril 16 - cedidaAquest dijous ha tingut lloc al Centre de Rercerca i Transferència en Tecnologia Tèxtil (CRTTT) - Escola de Teixits la jornada Textile 4.0, organitzada per l'Eurecat. L'Eurecat és el Centre tecnològic de Catalunya, nascut de la fusió d'organismes i institucions vinculades al món tèxtil per facilitar els avenços i ajudar les empreses catalanes a esdevenir més competitives. 

A Textile 4.0 s'ha debatut i analitzat com la tecnologia, la innovació i la transformació digital han incorporat nous llenguatges creatius i com els canvis estètics s'han d'adaptar a les noves necessitats de la moda. Per part de l'Ajuntament hi han assistit el 2n tinent d'alcalde i regidor d'Educació, Lluís Llovet, i la regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas.

Entre les xerrades que s'hi han pogut escoltar hi havia la del director del CRTTT Miquel Soler, que ha parlat sobre el talent i els nous perfils professionals. La jornda també ha comptat amb la presència dels alumnes que cursen el Cicle formatiu de Grau Mitjà de Confecció i Moda i el de Fabricació i ennobliment de productes tèxtils, que depèn de l'Insititut Lluís Domènech i que s'imparteix a les instal·lacions del CRTTT - Escola de Teixits.

 

^