ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Esports i H2O col·laboren amb l'entitat FEDAMAR per a persones amb diversitat funcional
PUBLICAT Dimarts, 05.04.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Fedamar - imatge dípticDes d'aquest 4 d'abril i fins al 2 de juliol, FEDAMAR, entitat esportiva per a persones amb diversitat funcional, ofereix activitats al nostre municipi, amb la intenció d'acostar l'esport i totes les activitats que ofereixen als usuaris canetencs. La proposta d'aquesta entitat arenyenca és la d'unir-nos per oferir plegats diferents pràctiques esportives a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat. En col·laboració amb l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, el complex esportiu municipal H2O i l'entitat local Terra i cel, FEDAMAR ha programat bàsquet, futbol sala, boccia, natació i atletisme des d'ara i fins al 2 de juliol a diferents instal·lacions esportives de Canet. 

La intenció però, és arribar a establir equips federats que entrin en competicions oficials la temporada que ve. Així doncs, els esports que ofereixen són:

Boccia - esport orientat a persones amb paràlisi cerebral i discapacitat física severa. Aquesta és una activitat que ja practiquen o han practicat alguns canetencs.  El Boccia es fa dilluns de 18.00 a 19.00 hores a l'Institut Lluís Domènech i Montaner.

Atletisme - activitat pensada per a persones amb discapacitat física o intel·lectual. Es practica dimarts de 18.00 a 19.00 hores a les pistes d'atletisme.

Futbol Sala - és un dels esports més populars on aprenen també el treball en equip. Es fa a l'Institut Lluís Domènech i Montaner dos dies, dimecres i divendres de 18.00 a 19.00 hores. 

Bàsquet - és l'activitat que més practiquen els usuaris de FEDAMAR. A Canet el podreu fer dijous de 18.00 a 19.00 hores també a l'Institut. 

Natació - La piscina del complex esportiu H2O és l'espai per a la natació d'aquest projecte. Es fa dissabte de 17.30 a 19.00 hores.

FEDAMAR com a entitat sense afany de lucre, centra els seus esforços a difondre al màxim les seves activitats perquè la societat col·labori amb aquestes iniciatives que cerquen la normalitat del dia a dia en persones especials. La pràctica esportiva és mèdicament recomanable per a tothom, és font de salut en tots sentits. I també ho és, i molt, per a les persones que presenten algun tipus de discapacitat. Personatges coneguts, molts d'ells esportistes, són padrins d'aquesta fundació. Entre ells, el pilot canetenc de motos Joan Pedrero.

Per inscripcions i més informació d'aquest projecte, adreceu-vos als telèfons 93 792 18 35 - 656 892 426 o bé a l'adreça electrònica fedamar@fedamar.com

^