ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova campanya per identificar i esterilitzar els animals de companyia
Fins al 30 d'abril
PUBLICAT Dimecres, 10.02.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell campanya animals de companyia - 2016Des de l'Ajuntament ens fem ressò de la campanya Sóc responsable, que s'adreça a propietaris de gossos, gats i fures perquè xipin i censin els seus animals de companyia. És obligatori, d’acord amb la legislació vigent, que els animals de companyia figurin en un cens que custodiï l’Ajuntament. Abans de censar-los, cal que els animals estiguin xipats. El microxip s’introdueix en els animals i permet obtenir-ne totes les dades en cas de pèrdua o abandonament.

La Fundació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) ha engegat un any més la campanya d’esterilització i identificació d’animals de companyia que porta el títol Sóc Responsable. Aquesta campanya fa que es pugui aconseguir preus promocionals per a l’esterilització i la identificació dels animals.

Per poder esterilitzar el gos, gat o fura ha d’estar identificat amb microxip -segons preveu la Llei de Protecció dels Animals 2/2008-, i en cas que no ho estigui, serà requisit indispensable posar-li el microxip abans esterilitzar-lo.

Amb l’esterilització de gossos, gats i fures es millora la salut de l’animal, es col·labora amb el control de natalitat, disminueixen els abandonaments i la despesa pública en la gestió aquests abandonaments.

La campanya durarà fins al 30 d’abril i és possible gràcies a la participació dels centres veterinaris col·laboradors.

Per a més informació sobre els preus i com poder obtenir les promocions:  Telèfon: 93 6245538 o web: http://www.socresponsable.org/

^