ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Normalitat en el desenvolupament dels actes de Carnaval a Canet de Mar
PUBLICAT Dilluns, 08.02.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Alcaldia ha acceptat la renúncia de l'inspector en cap del cos Policial. L'inspector ha manifestat la incapacitat d'assegurar la presència policial als actes especials i ha decidit renunciar al càrrec. El Govern treballa per aconseguir un acord que desencalli el conflicte laboral que provoca malestar entre els treballadors i fa que calgui una revisió acurada i justa per tota la plantilla.

El Govern municipal felicita totes les persones que han participat en els actes de la celebració del CARNAVAL pel correcte desenvolupament de la rua infantil i la rua de Carnaval. Malgrat la dificultat de coordinar la seguretat d'un esdeveniment d'aquesta magnitud, l'Ajuntament ha pogut tirar-lo endavant, gràcies a la implicació i la bona feina de policies locals, voluntaris i entitats.

L'alcaldessa ha rebut la renúncia al càrrec de l'inspector en cap Joan Carles de Blas, renúncia que és efectiva des d'aquest dilluns 8 de febrer. L'inspector, que cobria la plaça interinament, s'ha manifestat esgotat per al compliment de la tasca policial amb els mitjans disponibles. No es veia amb la capacitat d'assegurar la presència policial als actes requerits i ha decidit renunciar al càrrec. Ara però, comença una nova etapa en què cal arribar a un acord que satisfaci tothom i prioritzi el ciutadans i el servei que l'Ajuntament els ha de prestar.

El Govern manté la voluntat de desencallar el conflicte laboral que provoca malestar entre els treballadors i fa que calgui una revisió acurada i justa per tota la plantilla. De fet, la negociació és oberta i activa en aquest sentit.

De moment i de forma provisional, al capdavant del cos tècnic hi haurà el sergent Jesús Martínez.

El Govern municipal treballarà per l'entesa de totes les formacions polítiques per tal de seguir arribant a acords sobre quin cos policial necessita Canet i quina ha de ser la seva gestió.

^