ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Primera visita guiada a l'exposició Patrimoni Ocult
PUBLICAT Divendres, 13.11.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Casa museu ha programat tres visites guiades a l’exposició que llueix aquests dies a l'equipament cultural, Patrimoni Ocult.  La primera va ser el dia 7 de novembre. El guia fou Jordi Alcázar, comissari de l’exposició i van acompanyar-lo una quinzena de persones durant l'hora aproximada que va durar la visita. 

Jordi Alcazar és pintor i escultor. Com a comissari, és qui millor coneix la procedència, la història, la importància i la particularitat de les obres triades en aquesta mostra artística original i variada. Un dels fets remarcats per Jordi Alcazar sobre l’exposició va ser que el fil conductor és el rostre humà. Totes les peces del Patrimoni Ocult són representacions on el rostre és l’element que més ressalta. Durant la visita va explicar els lligams entre elles i la raó per la qual van ser escollides.

L’exposició es va inaugurar el 3 d’octubre i es podrà visitar fins al 29 de maig de 2016. Està situada a la sala jardí de la Casa museu Lluís Domènech i Montaner. L’entrada és gratuïta. Totes les peces que composen l’exposició son cessions anònimes i desinteressades de col·leccionistes i particulars de Canet, Calella i Sant Pol. Si voleu informació de les properes visites guiades, poseu-vos en contacte amb la Casa museu.

                                      Visita guiada exposició patrimoni ocult - novembre 2015  Visita guiada exposició patrimoni ocult - novembre 2015

^