ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ja hi ha data per la Mostra d'Entitats: 23 i 24 d'abril de 2005
PUBLICAT Dimarts, 15.02.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Mostra d'entitats 2005L'Ajuntament, després de consultar-ho amb entitats i associacions, ja ha fixat la data per a la Mostra d'Entitats d'aquest any. Serà el cap de setmana del 23 i 24 d'abril i coincidirà doncs, amb Sant Jordi.

mostra entitats GEA XXI 2005L'any passat la Mostra també va enllaçar-se amb la diada de Sant Jordi i vam poder gaudir a més a més dels estands de les entitats, de totes les activitats programades per Sant Jordi. Això afegeix atractiu a l'esdeveniment i és un motiu més per fer sortir la gent a participar i a gaudir de les activitats muntades al carrer.

mostra d'entitats 2005L'Àrea de Cultura, que és qui gestiona la Mostra i coordina les entitats i la resta de dependències municipals que participen en l'esdeveniment, convocarà un plenari extraordinari el 2 d'abril per preparar plegats la Mostra. També s'està treballant en la segona edició de la Guia d'entitats i associacions de Canet que inclourà informació d'entitats de tots els àmbits i que sortirà al carrer durant la Mostra d'aquest any.

Imatges de la Mostra 2004. Arxiu Municipal

Informació publicada el dimarts 15 de febrer de 2005

^