ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tria. Canvia. Combina. La teva mobilitat
PUBLICAT Dimecres, 21.10.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Deixem enrere la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015. Sota el lema Tria. Canvia. Combina. La teva mobilitat, hem cercat noves formes de mobilitat, allunyant-nos del domini absolut del cotxe particular i buscant alternatives segures i saludables. Ara cal mantenir-ho i que això sigui tot l'any.

Caminada - Setmana Mobilitat Segura - octubre 2015De l´11 al 18 d'octubre s'ha celebrat a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La Setmana del 2015 ens proposava una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular i anar cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d'activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l'aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit. Escollir el transport públic col·lectiu per anar a la feina, caminar o moure´s en bicicleta per anar de compres en comptes d´agafar el cotxe pot ser una bona forma de protegir i millorar la salut.

Per celebrar aquesta Setmana de la Mobilitat, des de l'Àrea  Medi Ambient s'han organitzat diferents activitats, com una pedalada i caminades verdes, sostenibles i culturals.

Pedalada - Setmana Mobilitat Segura - octubre 2015El dia 14, es va proposar anar a peu a les escoles. A la passejada pel patrimoni que es va fer el dissabte 17 d'octubre, la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner oferia una ruta cultural i saludable pel centre històric, a la qual han participat unes 10 persones.

El diumenge 18 es va fer una caminada verda. En aquesta ocasió es va visitar el Castell de Palafolls, gràcies a la col·laboració de l'entitat Fot-li castanya! Hi van participar unes 27 persones. El diumenge també és va fer una  pedalada, hi va col·laborar el Club ciclista Canet i també la Policia Local. Hi van participar una trentena de persones.

^