ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tens un comerç centenari o una original iniciativa comercial? Presenta't als Premis de la Generalitat
PUBLICAT Dijous, 15.10.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), caba d’obrir la convocatòria dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i al Establiments Centenaris 2015. Fins al proper 18 de desembre, els comerciants, empreses comercials, entitats i ens públics interessats a participar en la 16a edició dels Premis Nacionals poden presentar les seves candidatures.

Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial tenen com a objectiu distingir les persones físiques o jurídiques (microempreses i pimes) amb establiment operatiu i raó social a Catalunya que desenvolupin la seva activitat en l’àmbit del comerç i els serveis, les entitats que les representin i ens públics.

Com en anteriors edicions, s’estableixen tres categories: Premi a la Iniciativa Empresarial (amb dues subcategories, Innovació en el Comerç, Premi a l’eCommerce), Premi a la Iniciativa Col·lectiva (amb dues subcategories, a la Iniciativa Col·lectiva Territorial i a la Sectorial) i Premi a la Gestió Pública.

Per la seva banda, els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris volen distingir els comerços en actiu que al llarg de més de cent anys han obert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se a les necessitats de compra de la ciutadans. Aquests guardons compten amb dues categories: una per als establiments de cent o més anys d’antiguitat i una altra per aquells establiments que acreditin cent cinquanta o més anys d’història.

Les sol·licituds s’han de presentar segons el model normalitzat, que estarà a disposició de les persones interessades a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http:/www.ccam.cat), a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya (http:/canalempresa.gencat.cat) i a la pàgina web del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya (http:/empresaiocupacio.gencat.cat).

^