ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dissabte inaugurem El patrimoni ocult
A les 19.30 hores
PUBLICAT Dimecres, 30.09.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Us convidem a una original exposició que ens acosta a les petites i valuoses peces que formen part del patrimoni cultural i que estan en mans de particulars i col·leccionistes.

Estem acostumats a pensar en el patrimoni cultural com una sèrie d'obres de gran envergadura conegudes per tothom que donen caràcter a un moment històric determinat, però el patrimoni cultural és molt més que això, està compost per infinitat de petites peces que formaven part de la vida quotidiana de les  persones i els grups socials i moltes d´elles estan custodiades per famílies que han sabut reconèixer el seu valor.

L'exposició que s'inaugura el 3 d'octubre a les 19.30 hores, està formada per aquestes peces de col·leccionistes que no són fàcilment accessibles al públic en general. El seu títol, Patrimoni ocult, fa referència a aquesta característica, és per això que és una exposició singular que difícilment es podrà veure una altra vegada.

Les peces són obres pictòriques i escultòriques inèdites i podrem descobrir  des d'una talla romànica, fins a un quadre de Joan Miró.

L'exposició estarà oberta al públic del 3 d'octubre de 2015 al 29 de maig de 2016 a la Sala Jardí de la Casa museu. Horari: dimarts, dimecres i dijous de 10.00 a 14.00 hores, divendres i dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores i diumenge de 10.00 a 13.30 hores. El comissari encarregat de l'exposició és Jordi Alcazar, que ha comptat amb la col·laboració de la Casa museu.

Exposició Patrimoni ocult - octubre 2015

Exposició Patrimoni ocult - octubre 2015

Fitxer: expo_patrimoni_ocult_1015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 3.39 MB

^